Vooruitgang door beweging, daar staat Vita achter

Met Vita Groep is een nieuwe speler binnen de markt van de ontwikkeling van zwembad- en sportinfrastructuur geboren. De vooruitstrevende ontwerpen en frisse aanpak van Vita Groep hebben inmiddels gezorgd voor de toekenning van verschillende opdrachten. 

Gemeentes kiezen steeds vaker om hun opdrachten uit te schrijven binnen het kader van een zogeheten DBFMO-formule. DBFMO staat daarbij voor Design, Build, Finance, Maintenance en Operation. Alles, van ontwerp tot exploitatie en onderhoud, komt met andere woorden in handen van een private partner die hier tijdens een periode van x aantal jaren voor zal instaan. 

 

Meer weten over wat we doen

Temse heeft geopteerd voor een nieuw zwembadcomplex met tal van extra faciliteiten

Het stijlvolle ontwerp van het nieuwe Vita Scheldebad voorziet in een competitiebad, een doelgroepenbad, een kinderbad, een familieglijbaan en 3 kruidenbaden. Er komt ook een moderne horecazaak aan met binnenspeeltuin en zelfs een fitness zal zijn plekje krijgen in dit nieuwe sportieve complex dat de ambitie heeft om dé sportieve ontmoetingsplaats in Temse te worden. 

Meer over Vita Scheldebad

Meer dan de som der delen

Bovenstaande bedrijven vormen samen Vita Groep en niet zonder reden. We werken samen, delen kennis en vormen een keten.  De lijnen binnen en tussen de verschillende bedrijven zijn kort en gebaseerd op onderlinge kennisdeling en krachtenbundeling waardoor we elkaar versterken. De meerwaarde die hierdoor ontstaat maakt Vita Groep tot dé toonaangevende partner op het gebied van ontwikkeling, bouw, beheer en exploitatie van zwembad accomodaties.